Ebben a cikkben három különböző, nagyon finom mártogatóst hozok nektek. Legyen szó a vasárnapi ebéd kisérőjéről, vagy egy kellemes nassolni valóról, mikör össze ülhetünk a haverokkal. Minden esetben tuti megállja majd a helyét.
Vegán és gluténmentes receptek következnek, 12 főre.
Hozzávalók:
Jalapeno- Petrezselyem dip
- 1-2 jalapeno paprika ízlés szerint
- 1 csokor petrezselyem
- 2 gerezd foghagyma
- 1 lime leve
- 1 evőkanál alma ecet
- Fél bögre oliva olaj
- Fél bögre vegán majonéz
- Só ízlés szerint
Elkészítés: Minden összerevőt tegyünk mixerbe és keverjük össze magas fokozaton. Amint ez megvolt kotorjuk vissza a szélét a mixerbe ismét, és daráljuk le ismét.
“Mézes”- mustátos dip
- 1,5 evőkanál mustár
- 1,5 evőkanál dijoni mustár
- 2 evőkanál agave szirup
- ½ bögre vegan majonéz
- Só – bors ízlés szerint
Elkészítés: Az összetevőket helyezzük egy edénybe és habverővel keverjük össze azokat.
Srirscha majonézes dip
- 2 evőkanál srisacha (kínai chili szósz)
- 2 evőkanál chilis fokhagymás szósz
- ½ bögre vegán majonéz
Elkészítés: Az összetevőket helyezzük egy edénybe és habverővel keverjük össze azokat.
Nem bonyolult. Nem meredek. De annál finomabb.
Jó étvágyat hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: