Vegandary365

Vegán Royal Icing, avagy mivel díszithetjük a méz nélküli mézeseket?

HA már mézes akkor valamivel illik díszíteni is azt, így hát megsúgom nektek hogy a jól bevállt tojásfehérjés díszítést hogyan is léphetjük át. Voálá, íme a vegán Icing és mindössze 15 perc míg elkészül. 😉   Hozzávalók:  2 bögre porcukor 3½ evőkanál szója tej 4 teáskanál aranyló kukoricaszirup Elkészítés: Egy kisebb tálba keverjük össze a… Tovább »

Mézes méz nélkül, avagy a vegán “Mézeskalács” titka

Nagy fejtörés néha a karácsonyi készülődés, hogy a hagyományokhoz mérten, kerüljön édesség is az asztalunkra. Gondolok én itt a megszokott linzerre, mézeskalácsra és a bejglire is. Na igen aminek nem tudok ellenálni sosem az a mákos bejgli 🙂  Ezen a tényen felindulva, mármint, hogy azért a karácsony ezek nélkül a sütik nélkül nem is annyira… Tovább »

Télies formában

  Télies formába sikerült ráznom most kicsit a blogot, s tudom hosszú volt a hallgatás de itt lesz az ideje, hogy végre újra neki essek a dolgoknak…új lendületet s dolgokat ígér az új eszetendő amiről majd be is fogok nektek majd számolni, de egyenlőre titok 😉 addig is érkezem majd egy-két tippel s recepttel nektek! … Tovább »

Instán is vegánul?

Most csak röviden és tömören, instára is felvándoroltam, ez a jó hír s az hogy amit a konyhámban mókolok azt fel is fogom tenni mind. 😀 Szóval katt a lenti linkre, és kövessetek ne csak Facebook-on hanem Instagram-on is ! https://www.instagram.com/soaring_vegan/... Tovább »

Van itt valami más is!

  Na igen van itt valami más is. Hogy mi is pontosan az a másik “munkám”, ami a hobby is egyben. Az pedig a sminkelés. Szombaton sikerült részt vennem életem első felvételén ahol sminkesként debütálhattam. Mert hát millió egy végzettséggel rendelkezem már igaz, de itt az ideje ezekkel kezdenem is valamit. Szóval most nem csak… Tovább »

Zabtej, ahogy Én szeretem

  Nos mint minden háziasszony egy fárasztó hét után, én is feldobtam egy arcmaszkot és pihenés képpen leültem a gép elé hogy írjak pár sort…Na persze, és még ez mellett csinálok jó pár dolgot mert holnap ismét munka van. De hát ilyen a mai világban egy “átlag” háziasszony. 😀 De hagyjuk a rohanos mindennapokat egy… Tovább »

ZabÁlom vagyis a zabról, nem éppen zabosan

Zab. Mit is tud az átlag ember a zabról. “Hűh az nagyon finom reggeli!” vagy “Már megint ezzel akarsz megetetni?”. Szóval mit is rejt valójában a zab magában. Mindenkit megnyugtatok a zab nem csak reggeli gyanánt fogyasztható sokféle képpen, de tegyük hozzá igen is finom kiegészitő tud lenni, gyümölcsökkel, kakaó vagy fahéj társaságában.  A zab… Tovább »

Zabtejes forró csoki hűvösebb estékre

Beköszöntöttek már a hidegebb esték, s ki ne vágyna édességre s melegségre. Na és persze ismerünk olyan embert aki ellen tud állni egy finom forró csokinak? Azt hiszem én nem tudok olyat mondani a barátaim közül akinek ha azt mondom, meghívom egy forró csokira, nemet mondana az ajánlatra. Szeretném veletek megosztani az én forró csoki… Tovább »

Hát akkor vágjunk bele

Üdvözletem mindenkinek! Végre elhatározásba keveredtem hogy nekiálljak a Soaring Vegan Blogjának. Terveim szerint cikkeket, véleményeket (gondolok itt saját tapasztalatokra) illetve recepteket fogok publikálni, hiszen régóta szívem már elrabolta a konyha 😀  Magamról pár szóban:  Álltalában az oldal csendestársa vagyok (mégis én publikálok többet) De ha rákerestek Facebookos oldalunkra, akkor ne az én fotómra számítsatok, hanem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!